Jag är officiellt på en...


Kommentarer
Skrivet av: Alekzandra Kelahaara

Åh, jag har såna här hela tiden. Men så hittar jag någon superfin bok, eller någon intressant, eller någon som känns för värd att köpa på secondhand att jag faktiskt bara måste köpa den. Har inte beställt något på länge dock, men gjorde det nu i veckan.. men det blev inte så farligt dyrt. Men jag borde också typ läsa minst 10 av mina stående innan jag ens köper en på secondhand för tio kronor igen. Men det är så svårt! haha

Svar: Ja, förstår det! Hade helt glömt bort second hand... Får tvinga mig själv att hålla mig borta från sådana butiker så länge!
Lucy Chen

2013-04-24 @ 17:20:47
URL: http://bookupied.blogg.se/
Skrivet av: Emelie

GO LUCY! GO GO GO! :D Jag hejar på dig, you can do this!

Ja, jag hade ju bokköparstopp mellan januari-mars, som ni kanske minns om någon följer mig på twitter och inte har förträngt mina gnälliga tweets... hehe xD Men heja dig! Tror jag ska göra som du också, och köra med antal böcker istället för en tidsperiod. Det känns... bättre. Det var så frustrerande att bara gå och vänta på att det skulle bli mars XD

Tror jag ska köra bokköparstopp här snart nu... typ nu... kanske xD

Svar: Haha, TACK SÅ MYCKET EMELIE!!
Ja, kör kör kör!! Om jag kan så kan du! :D
Lucy Chen

2013-04-24 @ 18:14:15
URL: http://drizzleandhurricanes.blogspot.com
Skrivet av: Anna

Jag försökte ha en sån förra året men det funkade aldrig! Men så i slutet av förra året fick jag superdåligt samvete över alla mina olästa böcker och bara bestämde mig, utan att sätta något förbud - konstigt nog funkade det mycket bättre än tidigare. Har faktiskt inte köpt en enda bok i år, så istället har en del böcker hemifrån blivit lästa, och så har jag upptäckt bibliotekets utbud mer :)

Svar: Åh, vad härligt! Jo, kan nog tänka mig det. Tror att man bara blir mer lockad att köpa av förbudet! :) Men vad bra att det funkade i alla fall! :D
Lucy Chen

2013-04-24 @ 18:18:06
URL: http://readingthisworld.blogspot.com
Skrivet av: Johanna

Jag kan väl nästan säga att jag håller på med ett stopp nu, fast det är inte på grund av hur många olästa böcker jag har utan mer för att jag behöver pengar till i sommar när jag ska på språkresa :) Men någon bok blir ändå köpt då och då ;)
Har jag det strängt t.ex. att nu får jag inte köpa någon bok förrän i juni eller något sånt blir det bara att jag gör en stor beställning då istället för flera små som det annars hade blivit under tiden :)

Svar: Ah, jag förstår, lycka till! :D
Lucy Chen

2013-04-24 @ 20:39:44
URL: http://boktjejen.devote.se
Skrivet av: Carro

Har aldrig satt upp köpstopp för mig själv, jag brukar hålla mig inom rimliga gränser :) Och dessutom så vill jag alltid göra det jag "inte får" så skulle definitivt vilja köpa mer om jag satte upp köpstopp, som när jag inte får äta godis och det plötsligt blir det enda jag kan tänka på.. ;)

Svar: Ja, precis, det blir liksom mer och mer lockande bara för att man inte får!
Lucy Chen

2013-04-24 @ 22:13:18
URL: http://romeoandjuliet.blogg.se
Skrivet av: Ella

Har aldrig kört med köpstopp, men jag är så snål så jag köper sällan böcker. Lånar böcker i så stor utsträckning som möjligt, och de böcker jag gillar mest inhandlar jag sedan. Sen kan det såklart ske ibland att man går omkring och spanar i en bokhandel och hittar något intressant som man impulsköper. Men hoppas det går bra för dig i alla fall, om du nu redan har massvis med böcker så är det ju bara att läsa!

Svar: Ja, men precis! :)
Lucy Chen

2013-04-24 @ 22:24:01
URL: http://bokslutet.blogspot.se
Skrivet av: BeateBeate

Jag har bokköpstopp just nu... Det går segt men jag håller ut! Jag har några regler som tillåter mig att köpa delar i serier och så, och jag skulle inte dö om jag skulle råka beställa hem en annan bok ;) men jag försöker i alla fall :)

Svar: Kämpa på! :D
Lucy Chen

2013-04-25 @ 10:16:15
URL: http://bokbeate.blogspot.com
Skrivet av: Elen [bokpotaten]

Jag har haft köpstopp sen bokreans första dag (kommer avslutas nästa vecka) och faktiskt klarat det riktigt bra :) Lycka till med ditt!

Svar: Åh, härligt! Tack detsamma! :D
Lucy Chen

2013-04-25 @ 10:22:05
URL: http://bokpotaten.blogspot.com/
Skrivet av: Rebecka

Har inte haft någon än, men snart skulle det nog behövas!

2013-04-27 @ 15:42:56
URL: http://minathoughts.blogspot.com
Skrivet av: 23minuter

Det är inte lätt det där med köpstopp, jag hade själv inte lyckats, men jag önskar dig all lycka till :)

Svar: Tack så mycket! :D
Lucy Chen

2013-05-09 @ 17:38:54
URL: http://tjugotremin.blogg.se
Skrivet av: Helena

Du ser ju ut att ha samlat på dig några bra att välja bland under tiden, så det går säkert bra.

2013-05-11 @ 00:04:59
URL: http://mshisingen.blogspot.com

Kommentera inlägget här!
När jag svarar på kommentarer svarar jag direkt i bloggen, så om du inte är inloggad på ett blogg.se-konto, fyll i din mejladress (bara jag som kan se), så du vet om när jag svarat!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag som kan se)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!