Nyupptäckta serier #3 - Attack on Titan


Kommentarer
Skrivet av: Anna - Boktycke

Åhh, jag älskar också Attack On Titan. Skrev till och med ett inlägg om den på min blogg bara för att jag kände att jag ville sprida den vidare. Levi är också min favoritkaraktär. Armin tyckte jag var så feg i början men han växte rejält under serien och jag gillar nog honom mer än vad jag gillar Eren och Mikasa. Och cliffhangern i slutet gahh.

Blev så desperat att jag läste mangan också (som har kommit lite vidare i handlingen). Men yikes, vilka tvister alltså. Helt mind blowing! Du borde läsa mangan också för det dröjer nog ett bra tag innan säsong två kommer ut.

Svar: Åh, får kolla upp det inlägget! Levi är helt fantastisk och håller med om Armin! Gah måste nog verkligen ta och läsa mangan jag med, innan jag börjar få rejäl abstinens, haha!
Lucy Chen

2014-08-20 @ 15:53:53
URL: http://boktycke.wordpress.com
Skrivet av: Nella

Älskar Attack on Titan! Har sett hela animen och försöker hitta tid att läsa mangan också :) Håller med, Levi och Mikasa är riktigt kick-ass!

Svar: Såå bra! Och ja verkligen!
Lucy Chen

2014-08-20 @ 19:34:26
URL: http://nellasbocker.blogspot.se/

Kommentera inlägget här!
När jag svarar på kommentarer svarar jag direkt i bloggen, så om du inte är inloggad på ett blogg.se-konto, fyll i din mejladress (bara jag som kan se), så du vet om när jag svarat!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag som kan se)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!