Disney-projekt!


Kommentarer
Skrivet av: Elen [bokpotaten]

Den lilla sjöjungfrun är min absoluta favorit, det var första filmen jag såg på bio (som jag minns iaf) och den är fortfarande så jäkla bra. För mig hade Disney sin storhetstid under 90-talet, Skönheten & Odjuret, Aladdin, Lejonkungen och Pocahontas, Ringaren i Notre Dame och lite Mulan och Tarzan. Så jäkla bra! Och musiken!!! Åh, det var tider det! Dagens Disneyfilmer känns inte alls lika välarbetade, med undantag för Tangle som jag älskar! Och tv-serierna som gick när jag var liten: Luftens hjältar, Ducktales och Räddningspatrullen. Mmmm! ^^ De äldre filmerna är ofta riktigt mysiga, Robin Hood och 101 dalmatiner gillas, men ex. Bambi och Micke & Molle fastnade jag aldrig för. Jag har säkert glömt massor, vi hade typ alla filmer på vhs, men ingen video att titta på dem :( Nej, nu blev jag lite fredagsledsen här, det får bli youtube och Disneylåtar till jag blir hes och lycklig!

Svar: Håller med dig, det kom ut många favoriter under 90-talet! Tycker om de nya Disney-prinsessorna dock, men är inte jättestort fan av t.ex Bilar!
Lucy Chen

2014-02-21 @ 21:34:37
URL: http://bokpotaten.blogspot.se/
Skrivet av: Elen [bokpotaten]

Vi hade givetvis vhs att se filmerna på när vi var små, NU har vi ingen :P

2014-02-21 @ 21:36:02
URL: http://bokpotaten.blogspot.se/
Skrivet av: queenofsims

Skönheten och odjuret är den allra bästa!! Sedan Tarzan och Trassel :D

2014-02-21 @ 21:36:15
URL: http://queenofsims.blogg.se/
Skrivet av: Malka

Vilket roligt projekt du har på gång! Alladin och Lejonkungen är nog mina favoriter och jag ser dem titt som tätt med mina barn. De älskar dessutom gamla Piff och Puff-filmer och Räddningspatrullen som är fantastiskt kul både för stora och små.

2014-02-22 @ 07:20:08
URL: http://boksmurfen.blogspot.se
Skrivet av: Petra

Den lilla sjöjungfrun, Skönheten och Odjuret, och Lejonkungen är mina absoluta favoriter. Fast Disney är ju liksom alltid bra.. Kul projekt, nu blev jag också sugen att se en massa disneyfilmer. :)

Svar: Gör det! :D
Lucy Chen

2014-02-22 @ 11:09:29
URL: http://petrasbokblogg.blogspot.se/
Skrivet av: Emelie

Mulan är min absoluta favorit (den är så bra!!!!), men jag är en sådan Disney-nörd så det blir lite svårt... Jag vill dock börja med att avslöja att jag, till skillnad från resten av världen, inte tycker att Lejonkungen är särskilt bra. Eller, den är bra, men det räcker att se den en eller två gånger enligt mig. Den är inte den bästa Disneyfilmen. Jag tycker att Lejonkungen 3 är bättre än ettan.

Mina andra favoriter är: Herkules, Pocahontas, Aladdin, Ringaren i Notre Dame, Kejsarens nya stil, Atlantis, BJÖRNBRÖDER<3, Skattkammarplaneten, TRASSEL<3, Mästerdetektiven Basil Mus, Tarzan, Frozen... Absolut inte i den ordningen! Taran och den magiska kitteln har en speciell plats i mitt hjärta då jag har blivit traumatiserad av den... Den är så läskig! :o Jag känner ingen annan som har sett den, så jag kan inte dela med mig av min skräck, men fy vad läskig den är :o

Svar: Hm jag är en av de som älskar Lejonkungen, men har faktiskt inte sett trean (:$$$)
Jättebra filmer allihop!
Lucy Chen

2014-02-22 @ 11:46:03
URL: http://drizzleandhurricanes.blogspot.com
Skrivet av: Sara

Åååh, gud vad smart! Ska nog ta tag i mig själv och försöka göra samma!!

Svar: Haha, tackar! Tycker jag absolut du ska göra! :D
Lucy Chen

2014-02-22 @ 15:06:29
Skrivet av: Sara

Åååh, gud vad smart! Ska nog ta tag i mig själv och försöka göra samma!!

2014-02-22 @ 15:06:30
Skrivet av: Sara

Åååh, gud vad smart! Ska nog ta tag i mig själv och försöka göra samma!!

2014-02-22 @ 15:06:31
Skrivet av: Lisa

Vilken roligt utmaning! Nu blev jag också sugen på att göra något liknande! Några av mina favoriter är: Mulan, Lejonkungen, Skattkammarplaneten, Frozen, Tangled, Kejsarens Nya Stil, Atlantis, Pochahontas, Herkules, Tarzan, 101 dalmatiner, Superhjärtarna ... som jag kan komma på just nu, haha.

Svar: Gör det! :D Hahah svårt att ha EN favorit med Disney!
Lucy Chen

2014-02-22 @ 15:58:04
URL: http://bladvandaren.blogspot.com
Skrivet av: Alekzandra Kelahaara

Vilken rolig idé!

2014-02-25 @ 11:39:21
URL: http://bookupied.blogg.se/
Skrivet av: Klara

Åh! Nu blev jag verkligen inspirerad. Jag vill göra en likadan lista! Jag tycker alla Disneyfilmer som jag har sett är bra, men jag såg Frost/Frozen senast och den var verkligen jättebra!!! :)

Svar: Det tycker jag absolut du ska, superkul är det! :DDen är ju så himla bra, så många underbara grejer i den!
Lucy Chen

2014-03-03 @ 20:21:37
URL: http://inutienbok.blogg.se

Kommentera inlägget här!
När jag svarar på kommentarer svarar jag direkt i bloggen, så om du inte är inloggad på ett blogg.se-konto, fyll i din mejladress (bara jag som kan se), så du vet om när jag svarat!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag som kan se)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!