Sammanfattning: jauari 2014


Kommentarer
Skrivet av: Nathalie

Åh, jag älskar Hart of Dixie, men jag har inte sett någon annan som följer den! Vad roligt :)

Svar: Ja, den är jättemysig!
Lucy Chen

2014-02-02 @ 10:26:26
URL: http://www.magicalbooks.blogg.se
Skrivet av: Nilmas Bokhylla

Åh mysiga Frost! Vill se den igen men är så sur för att de bara visar den i 3D och de få visningar som är i 2D har svenskt tal. Nepp, då dissar jag!

2014-02-05 @ 13:55:09
URL: http://nilmasbokhylla.wordpress.com
Skrivet av: Anna

Hej!
Eftersom det är Alla hjärtans dag idag så tänkte jag sprida lite kärlek (det är ju så dumt egentligen att jag bara gör det på just den här dagen, jag tänker ju ofta på hur mycket jag gillar er, men jag tänkte att jag kanske äntligen skulle göra slag i saken)

Jag tycker väldigt mycket om din blogg och jag tycker fortfarande att det är väldigt roligt att jag lyckades hamna bredvid dig på tåget till Bokmässan! På tal om Bokmässan, det var mycket trevligt att träffa dig och jag hoppas verkligen jag får träffa dig många gånger till! Och sen kan jag ju passa på att tacka för att du är en av dem som fick mig intresserad av Supernatural!

Så tack för en toppenblogg och hoppas du får/har haft en bra dag! :D

Svar: Hej och glad alla hjärtans dag!Åh vad glad jag blir! Kan bara säga detsamma! Tycker jättemycket om din blogg och det var jätteroligt att träffas både på tåget och Bokmässan! Haha, ingen orsak, mer Supernatural till folket!

Detsamma, kram!
Lucy Chen

2014-02-14 @ 17:29:45
URL: http://bookshelf.blogg.se

Kommentera inlägget här!
När jag svarar på kommentarer svarar jag direkt i bloggen, så om du inte är inloggad på ett blogg.se-konto, fyll i din mejladress (bara jag som kan se), så du vet om när jag svarat!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag som kan se)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!